Přátelé modeláři a fandové modelářů. Dovoluji si vás pozvat na třetí ročník společensko-kulturní akce FBEST Fest. Zváni jsou všichni autoři, diskutéři, fotografové a přátelé těchto famózních stránek i s přítelkyněmi, manželkami atd.
Akce je plánována jako nenásilné bezpořadníkové polétání a poklábosení, zpestřené občasným kulinářským odskokem ke grilu a pípě. Ostatně většina z vás již ví, o co jde, tak se nebudu zdlouhavě rozkecávat.
Letošní ročník nás hostí domovské letiště pražské kliky fbesťáků, a sice modelářské letiště Nesvačily. Nevěřím, že někdo neví, kde to je a jak se tam jede. Kdyby se přesto mezi vámi někdo takový našel, dostatek informací nalezne tadyhle http://www.minfo.cz/nesvacily/index.php
Mám naplánováno vám připravit opět něco chutného opečeného, budou-li to „žaby“ nebo jiná piškuntálie ještě nevím, asi se nechejte překvapit. Pivo si nechám v následující diskuzi doporučit, nejsem pivař a nechť radí zkušenější, neříkám ale, že poslechnu. Cenu na jednoho účastníka jsem pro letošek stanovil na 250 Kačenek, budu se snažit do toho vejít. Ostatně nemusíme se tak přežrat, jako minulý rok, ne? Pokud někdo máte nějakou domácí specialitu, kterou by chtěl ohromit kamarády, sem s ní, sníme vše! Kvašáky a jiná zelenina přínosem!
Příjezd je možný v pátek 30. července odpoledne, odjezd v neděli. Na ploše mám od Vládi Hadače přislíbenou vodu, kadibudku a nějaký ten stan na posezení event. na schování letadel na noc. Pokud někdo může vzít párty stan, je vítán (i se stanem). Máte-li nějakou mobilní lednici, vezměte.
Prosím všechny zájemce o co nejrychlejší potvrzení účasti. Velmi mi tím ulehčíte přípravu. Taky bych asi rozdělil mezi vás pár úkolů, přeci jenom mám Nesvačily trošku z ruky a pomoc nejenom pražské kliky mi moc pomůže. Více info v diskuzi.
Jste všichni zváni a těším se na vás skoro stejně, jako na grilované maso.
Tajemný PavelM
| < Prev | Next > |
|---|