Skip to main content

Una quarantena d’alumnes ha estat citats a l’ETSEIB-UPC per la introducció al curs i els tràmits de primera matrícula.

El divendres 13 de juliol de 2018 ha tingut lloc, en horari de matí, l’acollida de la primera promoció d’alumnes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica assignats en la primera assignació per la oficina de les PAU de la Generalitat de Catalunya.

L’acollida ha inclòs una presentació dels estudis per part de la directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona –Sra. Neus Cònsul- i del director-coordinador dels estudis –Sr. Joaquim Minguella-. També s’han realitzat els tràmits de matrícula, els tràmits per obtenir el carnet d’estudiant UPC i finalment s’ha impartit una formació relativa a l’ús dels recursos de la biblioteca.

L’inici de classes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica, que s’impartirà íntegrament en anglès, està previst per al dimecres 12 de setembre a l’ETSEIB-UPC i l’últim examen de reavaluació del curs està previst que tingui lloc el 12 de juliol de 2019.

Leave a Reply