Skip to main content

Sessió d’inauguració del grau per part dels rectors de la UPC i la UPF i la presidència de la fundació BEST.

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona de la UPC ha acollit el 16 d’octubre l’acte d’obertura del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (UPC-UPF).

El rector mgfc. de la UPC –Sr. Francesc Torres- i el rector mgfc. de la UPF –Sr. Jaume Casals-, han presidit l’acte d’obertura, que ha tingut lloc a l’aula Capella de l’ETSEIB. A més dels dos rectors, l’acte ha comptat amb les intervencions de la Sra. Neus Cónsul, directora de l’ETSEIB de la UPC; el Sr. Walter García-Fontes, degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF; el Sr. Joaquim Coello, president de la Fundació BEST; i la Sra. Inka Guixà, directora general de La Farga.

En els seus parlaments, els ponents han destacat la importància de la col·laboració d’ambdues institucions en aquest projecte, que respon a la necessitat de formar líders industrials que combinin una sòlida comprensió de la innovació i la tecnologia amb un coneixement detallat d’economia. Segons han afirmat, es tracta de crear un perfil mixt d’enginyers amb capacitat de desenvolupar tasques de gestió i integració, per adaptar-se millor a les situacions i necessitats d’una indústria en constant evolució.

Leave a Reply