Skip to main content

La convocatòria extraordinària de beques 2018 va ser aprovada pel patronat de la fundació amb una dotació de 40.000€ per a beques del curs 2018-2019.

En data 15 d’octubre de 2018, el patronat de la fundació BEST, reunit a l’edifici del Rectorat de la Universitat Pompeu Fabra, va acordar aprovar les Bases del Programa de beques i ajuts a l’estudi, així com una Convocatòria Extraordinària 2018 per al curs en marxa.

L’objectiu del programa és ajudar a persones amb talent per tal que puguin cursar i completar amb èxit estudis impulsats per la fundació BEST, sigui quina sigui la seva condició econòmica a l’inici o durant el desenvolupament dels estudis
Aquesta convocatòria, la primera del programa, estarà destinada a dotar beques i ajuts per als estudis impulsats per la fundació BEST: el grau interuniversitari en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica de la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra (Bd IT&EA UPC-UPF).

La dotació prevista per a la convocatòria és de 40.000€ per a l’any acadèmic 2018-2019. En concret, tal com recull el text de la convocatòria, es preveu destinar un màxim del 70% de l’import a la modalitat d’ajuts a l’estudi i un mínim del 30% a la modalitat d’ajuts del fons d’emergència per a circumstàncies sobrevingudes.
El Bd IT&EA és un grau de quatre anys amb docència íntegrament en anglès del sistema públic, tractant-se d’un títol verificat per l’Agència per a la Qualitat del sistema Universitari a Catalunya (AQU) de la Generalitat de Catalunya i en procés d’inscripció al Registro de Universidades Centros y Títulos (RUCT) del Ministerio de Educación del Gobierno de España.

Per saber-ne més:
www.fbest.org/beques/

Leave a Reply