Skip to main content

El president de Repsol imparteix una lliçó magistral en una sessió per a estudiants, professors i delegats.

El segon gran acte de connexió entre empreses i estudiants ha tingut lloc el dilluns 3 de desembre al vespre al Pavelló Mies Van der Rohe de Barcelona. El format de realització tingut una part de conferència i amb un acte de networking posterior i l’assistència ha fregat el centenar de persones dels diferents àmbits (estudiants, professors i delegats d’empreses i altres entitats).
En aquest cas, el CEO de Barcelona Global -Sr. Mateu Hernández- ha fet la introducció i la conducció de l’acte i el president de la Fundació BEST -Sr. Joaquim Coello- ha adreçat les paraules de benvinguda.

L’acte ha comptat amb una conversa amb dos estudiants del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica -Cristina López i Ernest Gassó-, dinamitzada pel director-coordinador dels estudis -Sr. Joaquim Minguella- sobre les experiències i expectatives dels estudis. A continuació, el president de Repsol -Sr. Antoni Brufau- hi impartit una lliçó magistral centrada en les necessitats dels directius de les empreses en el passat, present i futur. La cloenda formal de l’acte ha estat realitzada pel president de Barcelona Global -Sr. Pau Guardans-, donant pas a la fotografia de grup i a l’estona de networking

Leave a Reply