Skip to main content

La UPC participa al projecte europeu REDEEM2 sobre millors pràctiques en el disseny de dobles titulacions internacionals.

El dimecres 16 de gener ha tingut lloc al “Instituto Superior Técnico” (IST) de Lisboa la segona reunió de treball de les universitats participants del projecte europeu REDEEM2 que porta per títol “Shaping the next generation of Joint Programmes in Science and Technology”.

La segona sessió de treball ha tractat sobre les mètriques de treball per quantificar en quins casos una doble titulació internacional es pot considerar una iniciativa d’èxit tant des del punt de vista intern (posada en marxa, funcionament, etc.) com també des del punt de vista extern (capacitació, èxit en la cerca de treball de les persones titulades, etc.).

A la reunió de treball hi han participat dos professors de l’ETSEIB-UPC. D’una banda, el director-coordinador del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (UPC-UPF) (prof. Joaquim Minguella) i d’altra banda la vice-presidenta d’UPC Alumni (prof. Tania de los Santos).

El projecte va començar al setembre de 2018 i s’estendrà fins a finals d’agost de 2021. El seu cost compta amb finançament de la Unió Europea, concretament de la línia de projectes Erasmus+ KA2.

Les altres universitats participants al projecte REDEEM2 són la “Kungliga Tekniska Högskolan” (KTH) de Suècia, que és la coordinadora del projecte, la “Aalto- Korkeakoulusaatio” de Finlàndia, la “Ceske Vysoke Ucent Technicke V Praze” (CTU) de la República Txeca, el “Karlsruher Institut für Technologie” (KIT) d’Alemanya, la “Katholieke Universiteit Leuven” (KUL) de Bèlgica, la “Tallinna Tehnikaulikool” (TUT) d’Estònia i la “Technische Universität Darmstadt” (TUD) d’Alemanya.

Per més informació fes click aqui

Leave a Reply