Skip to main content

La facultat d’economia i empresa de la UPF dona la benvinguda als i les participants al grau impulsat per la Fundació BEST.

Mig any després de l’arrencada del grau en Industrial Technologies and Economic Analysis (UPC-UPF) i havent-se realitzat durant aquest temps totes les classes a l’ETSEIB-UPC, els estudiants estan ara a punt de començar les primeres assignatures a la Facultat d’Economia i Empresa. Per aquest motiu, la Facultat ha organitzat una sessió de “Benvinguda al Campus de la Ciutadella” per als/les estudiants, professors i delegats d’empreses i altres entitats vinculades al projecte.

La sessió s’ha dut a terme durant la tarda-vespre del dilluns 11 de febrer de 2019. El punt de trobada ha estat davant de l’escultura “Memorial Democràtic” –situada al pati de l’edifici “Roger de Llúria”, on s’ha realitzat una foto de família. L’esdeveniment ha inclòs una visita guiada al Campus i una sessió plenària a l’Auditori de Mercè Rodoreda on el sr. César Molins -membre del Consell Social de la UPF i director general del grup AMES- ha impartit una conferència amb títol “Empreses industrials d’origen local competint en entorns econòmics globals”.

La conferència ha estat conduïda pel degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF (Sr. Walter García Fontes) i ha comptat amb la participació de la directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (Sra. Neus Cónsul), el president de la Fundació BEST (Sr. Joaquim Coello), el rector de la UPC (Sr. Francesc Torres) i el vicerector adjunt al rector de la UPF (Sr. Pelegrí Viader).

En el transcurs de l’acte, els estudiants han pogut recollir les seves carpetes i les targetes que els acrediten com a estudiants de la UPF.

 

Leave a Reply