Skip to main content

Es dona el tret de sortida a la competició basada en reptes d’empresa proposats per quatre empreses membres de la Fundació BEST.

 

La competició “Enterprise Challenges 2019″ és una activitat promoguda per la fundació BEST en la que participen estudiants del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica i les empreses DOGA, COMEXI, CELLNEX i HP.

Les empreses participants han proposat una sèrie de problemàtiques (tant tecnològiques com de gestió) i els estudiants, organitzats en grups de 3-4 alumnes, tindran un període de menys de 4 setmanes per proposar un “prototip mínim viable” en forma de “App” per a mòbil, que sigui capaç de donar-hi resposta.

La sessió de Kick-off ha servit per exposar el funcionament de la competició i la distribució entre grups i reptes de les empreses. A continuació, els participants han realitzat dues sessions pràctiques de programació d’apps i html a càrrec del Prof. Lluís Solano, del departament de Ciències de la Computació de la Universitat Politècnica de Catalunya.

En aquesta primera edició s’han inscrit un total de 34 participants configurats en 9 equips, els quals presentaran les seves solucions el divendres dia 15/03 a la Sala d’Actes de l’ETSEIB (entre les 10 i les 13h). La presentació serà pública davant d’un panell d’avaluació composat per persones designades per les empreses i universitats. En acabar, després de la deliberació del panell d’avaluació, es realitzarà una cerimònia d’entrega de premis als millors equips (entre les 13h i les 13:30h).

 

Leave a Reply