Skip to main content

Deu estudiants del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica visiten DOGA, l’empresa que els guiarà en el desenvolupament dels seus reptes als Enterprise Challenges de la Fundació BEST.

 

La competició “Enterprise Challenges 2019″ es troba en ple desenvolupament i els nou equips participants han entrat a la fase de visites a empreses (DOGA, COMEXI, CELLNEX i HP).

La primera visita que han realitzat ha estat a Abrera, a la seu central de l’empresa de components d’automoció DOGA, impulsora de la Fundació BEST. Els reptes que hauran de desenvolupar els estudiants tenen a veure amb la motorització d’uns sistemes de neteja-parabrises i amb l’estudi dels nivells de preus de fabricació de diferents filials internacionals que treballen de manera sincronitzada amb totes les plantes del grup.

Després de la reunió inicial de presentació de l’empresa, els equips participants han pogut visitar diverses línies de producció de motors i components i han pogut ja començar a desenvolupar les tasques relacionades amb els seus reptes gràcies a la implicació dels “Challenge Owners” proposats per l’empresa.

DOGA és una empresa amb més de 60 anys d’experiència al món dels components per a automoció i es troba fortament internacionalitzada, amb seus a Polònia, Itàlia, Mèxic, EUA, Xina o Índia, comercialitzant els seus productes a més de 70 països en molts mercats diferents, com ara els de vehicles industrials i autobusos però també per a embarcacions, motocicletes, vaixells o trens.

www.doga.es

Leave a Reply