Skip to main content

Dotze estudiants del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica visiten COMEXI en el marc dels Enterprise Challenges de la Fundació BEST.

La segona visita d’empreses l’han realitzat una dotzena de participants a la competició dels “Enterprise Challenges 2019″, organitzats en tres equips que han estat a Riudellots de la Selva amb diversos representants i directius de l’empresa COMEXI.

Els participants han tingut un briefing de presentació de fins a 7 reptes diferents i n’han escollit 3 relacionats amb la traçabilitat de peces en línia productiva, la gestió de fluxos a la cantina i la gestió dels espais de reunió.

La sessió ha comptat amb una visita a planta on els equips participants han pogut conèixer de primera mà les tecnologies d’impressió amb les que treballen els equips de COMEXI (flexografia, offset) i també altres de complementaries (tall, laminació, etc.). COMEXI és una empresa líder mundial (entre les 5 primeres del seu àmbit) i és un cas d’estudi perfecte per veure com el proveïment d’un be d’equip es converteix en un servei associat als paradigmes de les empreses dins el marc de la Indústria 4.0.

www.comexi.com

Leave a Reply