Skip to main content

Tercera visita a empreses en el marc de la competició “Enterprise Challenges 2019″ de la Fundació BEST.

 

Un grup d’estudiants del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica ha visitat CELLNEX, a la seu del Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona, on han pogut conèixer de primera mà l’empresa i un recull de projectes de recerca i desenvolupament tecnològic que estan en el pla d’actualitat de l’empresa del grup Abertis.

A l’estona de presentació de reptes, CELLNEX ha posat sobre la taula 3 problemàtiques relacionades amb diferents aspectes de treball de l’empresa, abordant des d’aplicacions mòbils específiques per a col·lectius d’assistència sanitària –tant en situacions d’emergència com en monitorització remota fins a aplicacions relacionades amb la gestió de la innovació de l’àrea d’R+D+i.

CELLNEX és una empresa de constitució relativament recent (nascuda com a Tradia, va adoptar la denominació i estructura actual l’any 2012), que factura al voltant de 900 milions d’euros anuals i que cotitza a l’índex IBEX35. És una empresa líder internacional en broadcasting, serveis d’infraestructura de telecomunicació, connectivitat 5G i provisió de serveis per a ciutats intel·ligents. A més d’Espanya, està implantada en un gran nombre de països europeus, com ara a Itàlia, Països Baixos, França, Regne Unit o Suïssa.

www.cellnextelecom.com

Leave a Reply