Skip to main content

Quarta visita d’estudiants del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica en el marc dels Enterprise Challenges de la Fundació BEST.

 

Un total de vuit estudiants de dos equips participants als “Enterprise Challenges 2019″ han estat rebudes al “Campus” de l’empresa HP a la seu de Sant Cugat del Vallés.

A la reunió introductòria han pogut estar amb responsables de Recursos Humans i de diferents àrees d’enginyeria de producte, que els han presentat problemàtiques relacionades amb certes línies de fabricació en tercers països o bé amb la gestió d’esdeveniments per als més de 2300 empleats que treballen en aquesta seu catalana que acull la seu central de la línia d’impressió 3D mundial i la seu central d’impressió de gran format EMEA.

HP és una empresa líder mundial, amb seu a Califòrnia (EUA), que és referent en el sector de les solucions d’impressió en molts formats diferents. La seu de Sant Cugat –considerada un “Oasi Digital”-, acull el centre d’R+D més gran de l’empresa fora dels EUA, amb més de 600 professionals de l’enginyeria treballant-hi a temps complert.

www8.hp.com

Leave a Reply