Skip to main content

Tots els equips completen amb èxit els reptes plantejats i el panell atorga tres premis als tres millors equips en un acte a l’ETSEIB.

 

La competició dels treballs de l’edició 2019 dels Enterprise Challenges 2019 ha arribat al seu final amb la presentació dels treballs per part dels/les estudiants del Bachelor’s degree in Industrial Technologies and Economic Analysis (UPC-UPF), la deliberació i el lliurament dels premis.

La part expositiva ha estat introduïda pel prof. Antonio Mateo, sotsdirector de relacions amb les empreses i també pel director-coordinador dels estudis, el prof. Joaquim, Minguella. En aquesta part, els equips participants han tingut 6 minuts per presentar els seus “prototips mínims viables” en forma d’aplicacions web per resoldre les problemàtiques -tant tecnològiques com de gestió- que havien estat proposades per les empreses i de 6 minuts addicionals per respondre preguntes.

Les solucions presentades han estat avaluades per un panell format per vuit membres pertanyents a les empreses DOGA, COMEXI, CELLNEX i HP, que han actuat com a “Challenge Owners” proporcionat informació, suport i inclús algunes d’elles allotjant als equipsa les seves seus al llarg de la competició; això com també per membres de la universitat.

La segona part, de lliurament de certificats de participació i de premis, ha comptat amb parlaments de la directora de l’ETSEIB, prof. Neus Cónsul, la vicedegana d’Economia UPF, prof. Teresa Monllau, del coordinador dels estudis, Joaquim Minguella. Els premis els han lliurat representants de les empreses DOGA (Sr. Matías Ripoll, director de Recursos Humans) i de Cafès Novell (Sra. Dolors Novell, vocal del patronat de la Fundació BEST).

Els equips guanyadors de l’edició 2019 dels Enterprise Challenges 2019 han estat:

  • 3r premi: Team 7 (C.O. CELLNEX) – amb el seu sistema “Shell: Information enrichment in emergency scenarios”: Oscar Blazquez, Ernest Gassó, Marc Macía i Iñaki Rández
  • 2n premi: Team 3 (C.O. COMEXI) – amb el seu sistema “A matter of weight”, per a la traçabilitat de peces en línies productives: Alejandro Díez, Antoni Ferré, Miguel A. Martín i Andreu Perdigó
  • 1r premi; Team 1 (C.O. DOGA) – amb el seu sistema de motorització automatitzada i reconfigurable de sistemes netejaparabrises: Jan Bonnin, Alejandro Fondevilla, Pol Miró i Iñaki Sarró

La cloenda de l’acte ha comptat amb la participació del delegat del rector de la UPC per a per a Tecnologia per a la Innovació Docent, el prof. Sisco Vallverdú.

 

 

 

Leave a Reply