Skip to main content

La convocatòria de beques 2019 va ser aprovada pel patronat de la fundació amb una dotació de 50.000€ per a beques del curs 2018-2019.

En data 22 de març de 2018, el patronat de la fundació BEST, reunit a la seu de FemCAT a la Via Laietana de Barcelona, va acordar aprovar les Bases 2019 del Programa de beques i ajuts a l’estudi, així com obrir la Convocatòria 2019 per a dotar beques per al curs acadèmic 2019-2020.

L’objectiu del programa és ajudar a persones amb talent per tal que puguin cursar i completar amb èxit estudis impulsats per la fundació BEST, sigui quina sigui la seva condició econòmica a l’inici o durant el desenvolupament dels estudis

Aquesta convocatòria, la segona del programa, estarà destinada a dotar beques i ajuts per als estudis impulsats per la fundació BEST: el grau interuniversitari en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica de la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra (Bd IT&EA UPC-UPF).

La dotació prevista per a la convocatòria és de 50.000€ per a l’any acadèmic 2019-2020. En concret, tal com recull el text de la convocatòria, es preveu destinar un màxim del 70% de l’import a la modalitat d’ajuts a l’estudi i reservar un mínim del 30% per a la modalitat d’ajuts del fons d’emergència per a circumstàncies sobrevingudes.

El Bd IT&EA és un grau de quatre anys amb docència íntegrament en anglès del sistema públic, tractant-se d’un títol verificat per l’Agència per a la Qualitat del sistema Universitari a Catalunya (AQU) de la Generalitat de Catalunya i en procés d’inscripció al Registro de Universidades Centros y Títulos (RUCT) del Ministerio de Educación del Gobierno de España.

Per saber-ne més fes click aqui per anar a la pàgina de Beques

 

Leave a Reply