Skip to main content

Amb l’eslògan “Bringing innovation to life” es realitza la sessió d’inauguració del nou centre de tecnologia 3D d’HP a Sant Cugat del Vallès.

 

Després de tres anys de treballs, s’ha acomplert el desenvolupament d’un nou centre de tecnologia 3D de prop de 15.000m2 de superfície total, sostenible, de disseny innovador i amb més de 4.500 m2 de laboratoris. Aquest nou centre consolida la seu de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) com el centre tècnic més gran de tecnologia 3D de tota la companyia a nivell mundial.

A l’acte d’inauguració, la presidenta i Consellera Delegada d’HP per Espanya i Portugal, Sra. Helena Herrero, ha realitzat el primer parlament de la sessió d’inauguració del que ha dit que era “probablement el centre de tecnologia 3D més important a escala global”.

Als parlaments de la sessió també hi han intervingut, entre altres, el Vicepresident d’HP i Director General Mundial de 3D Printing (Sr. Ramon Pastor), la Ministra en funcions d’Indústria, Turisme i Comerç (Sra. Reyes Maroto), el secretari general del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya (Sr. Albert Castellanos) i l’alcaldessa en funcions de Sant Cugat del Vallés (Sra. Carmela Fortuny).

El “Campus HP” de Sant Cugat constitueix un dels pols de coneixement amb un creixement més gran de l’entorn. Contracta un gran nombre d’enginyers i enginyeres de multitud de disciplines, especialment d’aquelles lligades a àrees industrials i de gestió. És referent en el desenvolupament d’impressores 3D per a materials plàstics i metalls, així com per a la impressió de gran format, de la qual també n’és la seu mundial.

Per més informació feu click aqui

Fotografia: Vicens Giménez Photograhy

Leave a Reply