Skip to main content

Universitats i empreses debaten a la Universitat de Mondragón sobre el futur de la capacitació en el nou paradigma digital.

La “Mondragón Unibersitatea” ha acollit una jornada a la “Bilbao Berrikuntza Factoria” que ha portat per títol “el futuro de las digital skills”. La jornada ha tractat sobre la capacitació, la cerca de feina i la col·laboració empresa-universitat per tal de desenvolupar les millors estratègies per tal que el talent pugui formar-se efectivament i pugui trobar els millors llocs de treball.

La presentació plenària ha estat realitzada pel Sr. Iván Jiménez de l’agència “Bizkaia Talent”, qui ha comentat sobre les línies de treball que desenvolupen per repatriar talent al País Basc, les tasques d’observatori d’ocupació i els grups de treball amb que compten a nivell internacional per a la iniciativa “BE BASQUE”.

El segon bloc ha estat l’universitari i hi ha participat delegats de la “Mondragón Unibersitatea”, la Universitat Poltècnica de Catalunya i la Universitat Politècnica de València. En el cas de la UPC, el director-coordinador del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (UPC-UPF) (prof. Joaquim Minguella) ha fet una presentació sobre el grau en IT&EA i sobre la relació universitat-empresa en el marc de la fundació BEST. Dins d’aquest mateix bloc s’ha generat un intens debat gracies a la utilització de la plataforma SLIDO per realitzar preguntes per part dels assistents.

El tercer bloc ha tractat sobre la visió de les empreses i hi ha participat nombrosos representants de plataformes tecnològiques, com per exemple PLATECMA (sectors tradicionals), PLANETIC (sector TIC), PESI (seguretat industrial) o M2F (sector automoció).

La inauguració i cloenda institucional de la jornada ha comptat amb la presència d’una representant de la “Agencia Estatal de Innovación” (Sra. M. Carmen Vicente) i del “Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial” (Sra. M. Pilar González).

Per més informació fes click aqui

Leave a Reply