Skip to main content

El grau ofert per UPC i UPF augmenta un 25% la seva oferta de places i tot i així es manté entre els més demandats i amb més nota de tall de tots els oferts en el sistema públic català.

 

Com és habitual, la roda de premsa de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya ha desglossat els principals indicadors de la preinscripció als graus universitaris en la primera assignació de la convocatòria de juny de 2019. En un any en què s’ha seguit la tendència de lleuger ascens en el nombre de persones presentades a les proves d’accés a la universitat (28.301 persones en 2019 enfront de 27.805 en 2018), segons les dades ofertes per la Generalitat de Catalunya, la nota mitjana d’accés a la universitat s’ha mantingut pràcticament idèntica respecte a l’any passat (7,115 el 2019 en lloc del 7,111 del 2018).

Pel que fa al grau en Industrial Technologies and Economic Analysis, impulsat per la fundació Barcelona Education in Science and Technology, l’oferta de places de nou ingrés per al curs 2019-2020 estava fixada en un total de 50 places, la qual cosa suposava un gran augment respecte a l’oferta de 40 places de l’any anterior. La demanda en el procés de preinscripció ha tornat a ser molt elevada, rebent un total 99 sol·licituds en primera preferència i un total de 204 sol·licituds tenint en compte les persones que ho han demanat en alguna de les 8 opcions possibles.

L’alta demanda mantinguda ha fet que la nota de tall en primera assignació s’hagi situat en un 12,024/14, sent la 26a més alta dels 506 graus públics oferts a Catalunya, la 5a més alta dels 68 graus oferts a la UPC i la 8a més alta dels 75 graus oferts a la UPF.

Per més informació fes click aqui

Leave a Reply