Skip to main content

Una cinquantena d’alumnes ha estat citats a l’ETSEIB-UPC per la introducció al curs i els tràmits de primera matrícula.

 

El dimarts 16 de juliol de 2019 ha tingut lloc, en horari de matí, l’acte d’acollida de la segona promoció d’alumnes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica assignats en la primera assignació per la oficina de les PAU de la Generalitat de Catalunya.

Igual que l’any anterior, l’acollida ha inclòs una presentació dels estudis per part de la directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (prof. Neus Cónsul) i del director-coordinador dels estudis (prof. Joaquim Minguella).Tal i com coincidien tots dos ponents, “es tracta d’una sessió per motivar, en la que es donen informacions importants, però en la que també es busca donar confiança i sentit de proximitat a les persones que arriben a la universitat”.

També s’han realitzat els tràmits de matrícula, els tràmits per obtenir el carnet d’estudiant UPC i finalment s’ha impartit una formació relativa a l’ús dels recursos de la biblioteca.

L’inici de classes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica, que ja desplega el seu segon any d’impartició, està previst per al dilluns 9 de setembre a l’ETSEIB-UPC i l’últim examen de reavaluació del curs està previst que tingui lloc el dilluns 13 de juliol de 2020.

 

Leave a Reply