Skip to main content

Acte de llançament d’una nova col·laboració Universitat-Empresa en matèria d’energia i canvi climàtic.

 

El dimarts 17 de setembre ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB) la presentació de la Càtedra Repsol de Transició Energètica.

L’acte ha comptat amb els parlaments del president de Repsol (Sr. A. Brufau), el conseller de Territori i Sostenibilitat (Hble. Sr. D. Calvet) i el Rector de la UB (Excm. Mgfc. Sr. J. Elias). També ha inclòs una lliçó magistral sobre Transició Energètica a càrrec del Prof. M. Marzo, que serà el coordinador de la Càtedra.

La Càtedra estarà dedicada a l’Energia, la Transició Energètica i el Canvi Climàtic. En el seu parlament, el president de Repsol ha demanat deixar en mans dels científics la transició energètica. També ha apuntat que les quatre missions principals de la càtedra, que seran les de fer d’observatori mundial d’innovació, vehicular reptes amb estudiants, fer xarxa i fer activitats de difusió i disseminació com ara tallers amb experts.

S’espera que aquesta càtedra universitària actuï en col·laboració amb altres càtedres que es puguin articular properament.

Per més informació fes click aqui

Leave a Reply