Skip to main content

L’economista en cap del Banc Mundial i professora de la Universitat de Yale Pinelopi K. Goldberg ha obert el curs 2019-20 a la Facultat d’Economia i Empresa.

El dimecres 6 de novembre ha tingut lloc a l’Auditori del Campus de la Ciutadella (UPF) la Lliçó d’economia que tradicionalment enceta el curs de la Facultat d’economia i Empresa.

Aquest cop, l’encarregada de la sessió ha estat l’economista en cap del grup del Banc Mundial i professora de la Universitat de Yale, Pinelopi K. Goldberg, experta en economia aplicada. La lliçó magistral ha portat per títol “The unequal effects of globalisation”.

La sessió, que ha estat presidida pel catedràtic d’Economia Aplicada José García Montalvo, comissionat per a l’estratègia científica de la UPF, en representació del rector, ha comptat amb la orquestració per part del degà de la Facultat d’Economia i Empresa prof. Walter García-Fontes, del director del Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI), que ha presentat la ponent, prof. Jaume Ventura i de la responsable de tresoreria de Laboratoris Esteve, la Sra. Pilar Miracle.

Per més informació feu click aqui

 

Leave a Reply