Skip to main content

La sala d’actes acull la segona edició del fòrum, aquest cop centrada en el vehicle connectat.

 

El dimecres 13 de novembre ha tingut lloc a la Sala d’Actes de l’ETSEIB una nova edició del fòrum del vehicle autònom organitzat pel Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC), el Clúster de la Indústria de l’Automoció (CIAC), la Societat de Tècnics de l’Automoció (STA) i la pròpia Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB).

L’eix temàtic principal de la segona edició ha estat la connectivitat, fent èmfasi en el paper del vehicle i la interacció amb el seu context.

L’acte, que ha estat conduit per la directora de l’ETSEIB (prof. Neus Cónsul), ha comptat amb la participació, entre d’altres, del director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya, Sr. Dani Marco, qui a més d’inaugurar l’acte ha presentat el Projecte 5G a l’AP-7.

Després de la conferència plenària, s’han desenvolupat tres blocs temàtics relacionats amb les infraestructures, l’estratègia i la tecnologia. Dues de les empreses membres de la fundació BEST hi han realitzat presentacions destacades. Al bloc d’infraestructures, del Sr. Raúl González de Cellnex Telecom ha presentat el Projecte Mobility Lab i al bloc de Tecnologia el Sr. Álvaro Arrue Llobera de l’APPLUS IDIADA Electronics Department ha fet una ponència relacionada amb la connectivitat com a habilitador de la mobilitat autònoma.

Per més informació feu click aqui (eic.cat) i també aqui (etseib.upc.edu)

 

Leave a Reply