Skip to main content

El Vicepresident del MIT i antic alumne de l’ETSEIB Israel Ruiz pronuncia la lliçó d’inauguració de curs.

 

El dijous 21 de novembre ha tingut lloc a la Sala d’Actes de l’ETSEIB la sessió d’inauguració de curs amb la participació del vicepresident executiu i tresorer del MIT i antic alumne de l’ETSEIB Israel Ruiz.

En la seva conferència, el ponent ha destacat la importància de “qüestionar l’statu quo”, “d’aprendre fent”, de “generar oportunitats” i de “tenir referents”. Aquests quatre eixos, ha comentat, són els que fan de l’MIT l’institut de prestigi mundial i que també l’inspiren personalment.

El Sr. Ruiz també ha parlat de la importància per a un enginyer de tenir coneixements d’idiomes i d’economia i ha comentat anècdotes sobre la seva etapa d’estudiant a l’ETSEIB. Durant la conferència, ha tingut un record especial tant pels seus professors com per les empreses amb les que va fer estades de pràctiques (entre elles, la membre de BEST HP).

Per més informació feu click aqui

 

 

Leave a Reply