Skip to main content

El recinte Modernista de Sant Pau acull la segona sessió d’obertura de curs de la Fundació BEST.

 

El dijous 21 de novembre al vespre ha tingut lloc al recinte Modernista de Sant Pau la segona sessió d’obertura del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica de la Fundació BEST del curs 2019-2020.

L’acte ha estat conduit pel CEO de Barcelona Global, Sr. Mateu Hernández i ha comptat amb els parlaments del president de la Fundació BEST (Sr. Joaquim Coello), del Mgfc. Rector de la UPC (prof. Francesc Torres) i del president de Barcelona Global (Sr. Pau Guardans).

Tal com va succeir l’any passat al pavelló de Mies Van der Rohe, el director-coordinador del grau (prof. Joaquim Minguella) ha dinamitzat una conversa amb dos estudiants del grau.

El plat fort de la sessió ha estat la conferència magistral impartida pel Sr. Pau Relat, president de la Fira de Barcelona i director general de Matholding.

En acabar, després de la fotografia de grup, la fundació BEST ha ofert un refrigeri als assistents que ha servit per fomentar el networking entre estudiants, professors i persones delegades de les empreses.

Per més informació feu click aqui

 

 

 

Leave a Reply