Skip to main content

El rectorat de la UPC acull la visita d’una delegació de 5 universitats franceses per coordinar les mobilitats del curs 2020-2021.

 

El divendres 22 de novembre al matí ha tingut lloc al rectorat de la UPC una reunió amb una delegació de cinc universitats franceses per coordinar les accions de mobilitat del curs 2020-2021.

A la reunió, que també ha servit per coordinar les accions encaminades a l’obtenció de dobles diplomes hi ha assistit el Prof. Frédéric Dorel, de l’École Centrale Nantes, el Prof. Guillaume Chiavassa, de l’École Centrale Marseille, el Prof. Manuel Cobian, de l’École Centrale Lyon, el Prof. Christophe Sueur, de l’École Centrale de Lille i la Sra.Carine Morotti-Delorme, de la CentraleSupélec (París). Per part de l’ETSEIB hi ha assistit el sotsdirector de Política Internacional (prof. Lucas Van Wunnik), amb l’assistència de la responsable de l’Oficina de Relacions Internacionals i Admissions i el director-coordinador del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (prof. Joaquim Minguella).

Després de la reunió, els delegats de les universitats franceses han realitzat una sessió informativa de presentació dels programes de mobilitat que ha tingut lloc al Campus Nord de la UPC (Barcelona).

Per més informació feu click aqui

 

 

Leave a Reply