Skip to main content

Nou aterratge a la facultat d’economia i empresa de la UPF per a les persones participants al grau impulsat per la Fundació BEST.

El dilluns 10 de febrer a la tarda i vespre ha tingut lloc la sessió de “Benvinguda al Campus de la Ciutadella”, adreçada a l’estudiantat, professorat i persones delegades d’empreses i altres entitats vinculades al projecte, que d’aquesta manera incorpora la segona promoció d’estudiants.

En la part inicial de l’acte, els i les estudiants han pogut recollir les seves carpetes i targetes que acrediten la seva condició d’estudiants de la UPF.

L’esdeveniment ha inclòs una visita guiada al Campus i una sessió plenària a l’Auditori del Campus, on la sra. Teresa Navarro -enginyera industrial i directora general de FemCat- ha impartit una conferència sobre lliçons apreses en enginyeria i economia.

La conferència ha estat conduïda pel degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF (Sr. Walter García Fontes) i ha comptat amb la participació de la directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (Sra. Neus Cónsul), el vocal de la Fundació BEST (Sr. Luís Miguel García), el rector de la UPC (Sr. Francesc Torres) i el vicerector adjunt al rector de la UPF (Sr. Pelegrí Viader).

En acabar l’acte, s’ha realitzat una foto de família a l’interior de l’edifici “Roger de Llúria”.

Leave a Reply