Skip to main content

Es dona el tret de sortida a la segona edició de la competició basada en reptes d’empresa proposats per empreses de la Fundació BEST.

La competició “Enterprise Challenges”, promoguda per la fundació BEST i en la que participen estudiants del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica torna l’any 2020 amb empenta i novetats.

La sessió de Kick-off ha servit per exposar el funcionament de la competició i la distribució entre grups i reptes de les empreses. Igual que a l’edició anterior, les empreses participants proposen una sèrie de problemàtiques (tant tecnològiques com de gestió) i les persones participants (estudiants), organitzades en equips de 3-4 persones, han de proposar un “prototip mínim viable” en forma d’aplicació per a mòbil que sigui capaç de donar-hi resposta.

En aquesta nova edició, però, es duplica el nombre d’empreses que aporten reptes respecte a l’edició anterior. El nombre d’equips participants també passa de 9 a 15, comptant amb un total de 61 alumnes tant de primer com de segon curs del grau. El període de realització s’amplia uns dies més, de manera que les persones participants disposaran d’un mes de temps entre el Kick-off i el dia del lliurament final.

En aquesta segona edició, repetiran les empreses DOGA, COMEXI, CELLNEX i HP i s’hi incorporaran Applus+, Nestlé, Noel i Suez. A més, des del punt de vista d’entitats col·laboradores, l’empresa Mur&Partners realitzarà un taller de comunicació efectiva “Storytelling-storyselling: Getting the message across” i el CIMUPC esponsoritzarà un premi consistent en la possibilitat de realitzar un curs d’especialització CAD de manera gratuïta per a les persones membres de l’equip guanyador i també un descompte del 50% per a les persones membres dels equips que finalitzin en segona i tercera posició.

Com a complement de la sessió de Kick-off, el dimecres 12 de febrer estan planificades dues sessions pràctiques de programació d’aplicacions en entorns .html a càrrec del Prof. Lluís Solano, del departament de Ciències de la Computació de la Universitat Politècnica de Catalunya.

La data de presentació pública de resultats davant d’un panell d’avaluació composat per persones designades per les empreses i universitats està prevista per al matí del dimecres 11 de març. En acabar, després de la deliberació del panell d’avaluació, es realitzarà una cerimònia d’entrega de premis als millors equips.

Leave a Reply