Skip to main content

Primera visita d’estudiants participants als Enterprise Challenges 2020 al Campus HP de Sant Cugat del Vallés.

Vuit estudiants de dos dels equips participants als “Enterprise Challenges 2020″ han realitzat la primera de les visites programades a empreses per tal de conèixer els seus reptes a resoldre durant la competició.

En aquesta edició, els reptes són relatius a la gestió dels recursos humans de diferents àrees d’enginyeria de producte. No en va, la seu catalana és la seu central de la línia d’impressió 3D mundial i la seu central d’impressió de gran format EMEA. El Campus, compta amb 2300 empleats que treballen (i també gaudeixen) d’unes instal·lacions privilegiades que acullen el segon centre de R+D més gran de la companyia a nivell mundial (després de la seu global).

HP és una empresa líder mundial, amb seu a Califòrnia (EUA), que és referent en el sector de les solucions d’impressió en molts formats diferents. A més de per la seva tecnologia, destaca per la seva gran riquesa cultural (més de 61 nacionalitats treballant a Barcelona) i per les seves nombroses accions socials, en concret per les relacionades amb l’apoderament de les dones a la ciència i a l’enginyeria.

www8.hp.com

Leave a Reply