Skip to main content

Segon dia de visites, amb un total de 28 alumnes de 7 equips visitant a 3 empreses a diversos punts del territori.

El dilluns 17 de febrer en horari de matí i tarda han seguit les visites empreses per conèixer els reptes proposats pels “Challenge Owners” en el marc de la competició.

Durant el matí, la direcció de Recursos Humans de Nestlé ha rebut a dos grups d’estudiants a la seu central d’Esplugues de Llobregat. Els dos reptes proposats als equips tenen a veure amb els marcatges remots dels empleats i amb l’establiment d’un sistema de punts virtuals per a diferents activitats.

Aproximadament a la mateixa hora, la direcció de Recursos Humans de DOGA ha rebut a dos grups més d’estudiants a la seu central d’Abrera. Els reptes proposats tenen a veure amb el desenvolupament d’un sistema de monitorització remot d’anàlisis de laboratori de llarga durada i amb el desenvolupament d’un punt central d’informació per als empleats.

Finalment, a la tarda, tres divisions diferents de l’empresa Applus+ han rebut a tres grups d’estudiants a l’IDIADA (santa Oliva, Tarragona). Els reptes proposats tenen a veure amb el desenvolupament d’aplicacions per a l’avaluació del retorn de les inversions en innovació, per al funcionament de les inspeccions en sistemes energètics i per al servei conductor de iteuve.

Es tracta de tres companyies líders, molt internacionalitzades i amb una clara vocació de servei cap a les persones.

https://www.nestle.com

http://www.doga.es

https://www.applus.com/es/es/

Leave a Reply