Skip to main content

Tercer dia de visites, en el que una dotzena d’alumnes que composen 3 equips han visitat 2 empreses noves a la competició.

El dimecres 19 de febrer al matí, la direcció Tecnològica de Noel ha rebut a quatre estudiants a la seu de la companyia a Sant Joan Les Fonts (Girona). La reunió a inclòs una part de prospectiva i visió de la indústria alimentària i ha servit per introduir un repte que se centra en la millora contínua del desenvolupament empresarial. Per la tarda, 8 alumnes més han estat citats a les oficines de la Ciutat de l’aigua, a Barcelona, on han estat rebuts per diferents responsables de Suez i de l’Escola de l’Aigua. En aquest cas, s’han proposat reptes relacionats amb l’avaluació del nivell d’assoliment en economia circular en plantes de tractament d’aigua i en la posada en funcionament d’un sistema especial de feedback per als cursos de l’escola

www.noel.es

www.laescueladelagua.com/inicio

www.suez.es

 

 

Leave a Reply