Skip to main content

Quart dia de visites a empreses, en el que 13 estudiants que composen tres equips realitzen les darreres visites de coneixement de reptes.

El dilluns 24 de febrer al matí, 9 estudiants han estat rebuts a la seu de COMEXI situada a Riudellots de la Selva (Girona) pels responsables tecnològics i d’estandardització de la companyia. Els reptes proposats tenen a veure tant amb temes de gestió (accessos a les àrees de restauració) com amb problemàtiques tècniques (optimització de la deposició de tintes en formats impresos a alta velocitat).

Una mica més tard, cap al migdia, altres quatre estudiants han estat rebuts per responsables tècnics de CELLNEX a les oficines de la Zona Franca de Barcelona. El briefing ha inclòs una sessió de presentació dels mitjans desplegats a la Torre de Collserola i el repte proposat (relacionat amb la gestió de malalts no crítics en entorns hospitalaris) ha estat presentat a la planta mirador de dita instal·lació.

www.comexi.com

www.cellnextelecom.com

 

Leave a Reply