Skip to main content

Mur&Partners imparteix una sessió per aprendre a comunicar amb títol “Storytelling-storyselling: Getting the message accross”.

El dimecres 26 de febrer al matí ha tingut lloc a l’aula Capella de l’ETSEIB (UPC) una sessió de desenvolupament personal a nivell de “Soft Skills” impartida per l’empresa Mur&Partners.

La sessió, d’assistència totalment voluntària, ha estat especialment dirigida a les persones participants als Enterprise Challenges 2020, de manera que han pogut aprendre tècniques de comunicació, practicar petites presentacions i fins i tot prepara part del que serà necessari per a la final de la competició prevista per al dimecres 11 de març.

L’empresa Mur&Partners, vocal del patronat de la fundació BEST, és una empresa dedicada a la consultoria i reclutament especialitzada en la recerca i avaluació d’enginyers/es i de perfils tecnològics.

Més informació sobre Mur&Partners:

https://www.mur-partners.com/ca

Leave a Reply