Skip to main content

D’acord amb la situació d’alerta sanitària, es cercarà una nova data per realitzar la sessió de presentacions final de la competició i el lliurament de diplomes i premis.

Ahir dilluns al vespre, el rectorat de la UPC va publicar un protocol d’actuació específic davant l’activació de l’alerta sanitària per coronavirus (COVID-19).

https://www.upc.edu/ca/sala-de-premsa/noticies/protocol-actuacio-de-la-upc-davant-activacio-alerta-sanitaria-per-coronavirus-covid-19

Aquest protocol suspèn cautelarment i de manera temporal la realització de hackatons, fòrums d’empresa i altres activitats extraacadèmiques fent especial èmfasi en aquelles en les que es produeixin trobades de caire multitudinari, amb assistents externs i en els que no es pugui garantir la distància d’1,5 metres entre persones.

En vista d’aquesta situació d’alerta, es posposa la celebració de la final dels Enterprise Challenges 2020 que havia de tenir lloc demà dimecres 11/03/2020.

Com a nova data de realització, s’estan valorant diferents alternatives que puguin ser compatibles amb la participació de les empreses i amb la càrrega lectiva prevista per als estudiants. En qualsevol cas, segur que serà més enllà del dia 13 d’abril, que és la data fixada en aquests moments com a límit de la suspensió vigent. Aquest termini podria allargar-se encara més en funció del que recomanin les autoritats sanitàries i del protocol que s’acabi adoptant a la universitat.

Leave a Reply