Skip to main content

L’ETSEIB oferirà una sessió informativa virtual del grau el proper dissabte 9 de maig a les 10h.

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona ha obert les inscripcions a una Jornada de Portes Obertes que tindrà lloc en mode virtual el proper dissabte 9 de maig amb inici a les 10h. El formulari d’inscripció es pot trobar a:

La sessió tindrà lloc en línia a través de l’aplicació Google Meet, fet pel qual es demana que les persones que desitgin assistir-hi tinguin instal·lat el navegador Google Chrome al seu ordinador.

La presentació inclourà una petita introducció de l’escola (a càrrec de la directora de l’ETSEIB, prof. Neus Cónsul) i també la presentació dels estudis interuniversitaris (a càrrec del director/coordinador dels estudis (prof. Joaquim Minguella).

Es podran realitzar preguntes pel xat en tot moment i un cop acabi la presentació s’obrirà torn de preguntes i paraules dels assistents. La sessió serà enregistrada i es farà accessible per a consulta a la web de l’escola.

Més informació sobre el grau i enllaç per a sol·licituds d’informació:

Leave a Reply