Skip to main content

La Facultat d’Economia i Empresa oferirà una sessió informativa virtual del grau el proper dimecres 20 de maig a les 17h30.

 

La Universitat Pompeu Fabra ha obert les inscripcions a les sessions de presentació dels seus estudis. Pel que fa a l’àrea d’Economia i Empresa, la jornada d’informació tindrà lloc en mode virtual el dimecres 20 de maig amb inici a les 17h30. Tota la informació es pot trobar a:

https://www.upf.edu/web/graus/sessions-informatives

 

La sessió, que tindrà lloc a través de l’aplicatiu Collaborate, anirà a càrrec de la vicedegana de la facultat (prof. Teresa M. Monllau) i del director/coordinador dels estudis de grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica (prof. Joaquim Minguella).

Està previst que es puguin realitzar preguntes pel xat i un cop acabi la presentació s’obriran els micròfons per al torn de preguntes i paraules dels assistents. La sessió serà enregistrada i es farà accessible per a consulta.

 

Més informació sobre el grau i enllaç per a sol·licituds d’informació:

https://etseib.upc.edu/ca/futurs-estudiants/quins-estudis-1/bachelors-degree-in-industrial-technologies-and-economic-analysis

 

Leave a Reply