Skip to main content

El patronat de la fundació va aprovar ahir llançar la convocatòria 2020 amb una dotació de 50.000€

El Patronat de la Fundació Privada Barcelona Education in Science and Technology (BEST), reunit ahir dilluns 8 de maig de 2020 per mitjans electrònics, va decidir aprovar la convocatòria 2020 del seu Programa de beques i ajuts a l’estudi amb una dotació de 50.000€ per al proper curs.

Els terminis d’obertura i tancament de sol·licituds de la convocatòria d’enguany seran lleugerament diferents dels d’anys anteriors, per tal d’adaptar-se al calendari del procés de preinscripció universitària a Catalunya, que ha vist modificat la seva temporització degut a la situació d’emergència sanitària.

D’aquesta manera, està previst que la data d’obertura de sol·licituds sigui el dilluns 29 de juny de 2020 i la data de tancament sigui el dimecres 29 de juliol a mitjanit (data prevista de tancament del calendari de preinscripció a Catalunya). Aquest calendari podria estar subjecte a canvis (per exemple, extensions del límit de tancament) si hi hagués alguna modificació del calendari de preinscripció fixat per la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la planificació de la convocatòria és que es pugui resoldre en el moment en que els i les estudiants de nou accés hagin de realitzar el tràmit d’assignació definitiva dels estudis i, d’aquesta manera, puguin fer la matrícula sabent el resultat dels ajuts.

Com a novetat, aquest any també es podran demanar ajuts per a les despeses de mobilitat en el cas d’haver aconseguit places per a estades acadèmiques en altres universitats o bé pràctiques en empreses internacionals.

La finalitat del programa de beques de la fundació BEST és proveir els recursos suficients a estudiantes i estudiants d’alt nivell acadèmic per tal de poder cobrir despeses derivades de la realització dels seus estudis, d’acord amb les seves necessitats personals. 

Més informació a: 

https://fbest.org/beques/

Leave a Reply