Skip to main content

La final de la competició d’enguany tindrà lloc de manera virtual el dimecres 22 de Juliol

Després d’un temps raonable monitoritzant l’evolució de l’alerta sanitària, un cop comprovat que seria impossible a curt termini mantenir la final en el format presencial en el que es va dissenyar, el comitè organitzador ha decidit realitzar la final de la competició en mode virtual en un acte que tindrà lloc el dimecres 22 de juliol, a partir de les 10 hores

El contingut de l’ordre del dia continuarà sent el mateix, tot realitzant la final en tres grans blocs: (I) Presentacions d’equips + Q&A, (II) Reunió del panell d’avaluació i (III) Cerimònia de lliurament de premis.

Per tal de fer més àgil el desenvolupament del primer bloc, els participants hauran de preparar un vídeo que es reproduirà en el temps de presentació amb les mateixes regles que s’aplicaven inicialment: participació balancejada de tots els membres de l’equip i temps màxim de 4 minuts per equip.

El termini màxim per a l’enviament de vídeos serà el dilluns 20 de juliol a mitjanit (hora de Barcelona).

La secció de Q&A es farà en directe amb micròfons i càmeres obertes. El panell tindrà la possibilitat de preguntar sobre els projectes a les persones integrants dels equips, qui, a més, tindran dret a aclarir o afegir la informació que consideri rellevant.

L’acte serà retransmès en directe i permetrà l’assistència com a públic de persones d’empreses i organitzacions relacionades amb la competició.

Més informació a:

https://etseib.upc.edu/ca/esdeveniments/enterprise-challenges-2020-final-presentations-day-summer

Leave a Reply