Skip to main content

Les 59 persones que han accedit als estudis en aquest tercer curs acadèmic han tingut una cita virtual per la introducció al curs 2020-2021.

El dimecres 23 de setembre de 2020 ha tingut lloc, en horari de matí, l’acte d’acollida de la tercera promoció d’alumnes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica assignats en la primera assignació per la oficina de les PAU de la Generalitat de Catalunya.

Igual que als anys anteriors, l’acollida ha inclòs una presentació dels estudis per part de la directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (prof. Neus Cónsul) i del director-coordinador dels estudis (prof. Joaquim Minguella). Donat que la sessió d’enguany s’ha realitzat en unes dates tant properes a l’inici del curs, s’ha pogut donar informació concreta sobre els diferents protocols de seguiment de classes en el context sanitari actual.

També s’ha realitzat una petita presentació sobre una formació relativa a l’ús dels recursos de la biblioteca per part de la cap de serveis de la biblioteca ETSEIB (Sra. Marga Anglada).

Per tal de minimitzar els desplaçaments, la sessió d’enguany s’ha realitzat a través de Google Meet. D’aquesta manera, s’ha pogut enregistrar i s’ha posat a disposició de l’estudiantat per a que puguin recuperar-ne el contingut en qualsevol moment. De la mateixa manera, tots els tràmits de matrícula i d’obtenció de carnet d’estudiantat UPC s’han realitzat de manera telemàtica.

Un cop més, la composició per gènere de la nova promoció del grau frega la paritat, amb un 39% de dones entre l’estudiantat de nou accés.

Leave a Reply