Skip to main content

Es publica en accés obert un llibre amb idees per facilitar i incrementar la relació entre universitat i empresa en el que han participat diverses empreses i entitats de la Fundació BEST.

La publicació “20 idees per connectar empresa i universitat: Claus i reptes de la transferència del coneixement a la Universitat Politècnica de Catalunya” recull el treball de prospectiva i síntesi realitzat en el sí del Consell Empresarial de la UPC (Ple i grups estratègics d’Innovació i Transferència de Tecnologia, Formació i Empoderament, i Aliança Social).

Per a l’elaboració del document s’ha comptat amb les experiències i contribucions de diverses persones clau d’empreses i entitats vinculades a la Fundació BEST, com són, persones AGBAR (grup SUEZ), AUSA, HP, La Farga Lacambra, l’ICFO o la Fundació CIM.

Les “20 idees” pretenen ser una selecció de punts importants que repassen els aspectes més rellevants tractats en les sessions del Consell. D’aquesta manera, pretenen aportar algunes línies d’actuació per poder resoldre els reptes crítics de la transferència del coneixement i per poder establir una veritable aliança amb la societat del nostre entorn.

Aquesta activitat s’ha emmarcat en el context de l’aniversari dels 50 anys de la UPC.

La sessió de presentació s’ha dut a terme mitjançant Streaming i es pot visitar de manera permanent a YouTube:

La publicació es troba accessible en accés obert al repositori de UPCommons.

https://upcommons.upc.edu/handle/2117/331265

Més informació:

https://consellempresarial.upc.edu/ca/noticies/es-publica-el-llibre-201c20-idees-per-connectar-empresa-i-universitat201d

Leave a Reply