Skip to main content

La tradicional lliçó inaugural de la Facultat d’Economia i Empresa s’adapta al format virtual i gira al voltant de l’eix principal d’economia i pandèmia.

El dia 11 de novembre a les 11h ha tingut lloc l’acte inaugural del curs acadèmic 2020-2021 de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF.

En línia amb les restriccions fixades pel context d’emergència sanitària, la tradicional lliçó presencial de benvinguda ha modificat el seu format passant a realitzar-se en streaming i amb una durada més breu.

El contingut de la sessió ha sigut un debat entre les professors de la UPF Guillem López Casasnovas i José García Montalvo, moderat pel degà de la Facultat, el prof. Walter Garcia-Fontes que ha portat per títol “ Conseqüències econòmiques de la pandèmia”.

Durant la sessió, els ponents han pogut explicar com ha evolucionat l’economia durant els primers mesos següents a la declaració de l’estat d’alarma, així com també comentar possibles escenaris de futur donada l’evolució mundial global.

https://www.upf.edu/web/econ/llico-d-economia

Leave a Reply