Skip to main content

Nova trobada, aquest cop virtual, amb les “Grandes Écoles” de Nantes, Marseille, Lyon, Lille i París per a la definició d’tineraris formatius conjunts.

El dimecres 11 de novembre al matí ha tingut lloc (aquest cop virtualment) una nova reunió amb representants de “Grandes Écoles” d’universitats Franceses amb les quals s’està treballant per establir itineraris formatius comuns. En concret, es tracta de facilitar que l’estudiantat pugui desenvolupar part del seu itinerari formatiu en universitats Franceses, especialment mitjançant estades de llarga durada (dos anys) que puguin donar lloc a l’obtenció de títols de “diplôme d’ingénieur” francès.

A la reunió, hi ha assistit el Prof. Frédéric Dorel, de l’École Centrale Nantes, el Prof. Guillaume Chiavassa, de l’École Centrale Marseille, el Prof. Manuel Cobian, de l’École Centrale Lyon, el Prof. Christophe Sueur, de l’École Centrale de Lille i la Sra.Carine Morotti-Delorme, de la CentraleSupélec (París). Per part de l’ETSEIB hi ha assistit el sotsdirector de Política Internacional (prof. Lucas Van Wunnik), amb l’assistència del responsable de l’Oficina de Relacions Internacionals i Admissions (Sr. José Parra) i el director-coordinador del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (prof. Joaquim Minguella).

La previsió és ampliar les possibilitats existents per a mobilitats i posar en funcionament nous esquemes ja a la propera convocatòria de places de mobilitat prevista per a finals de gener de 2021.

Més informació sobre les convocatòries de mobilitat:

https://etseib.upc.edu/ca/mobilitat

Leave a Reply