Skip to main content

Continuen donant-se passos cap a la posada en funcionament de veritables “joint degrees” entre universitats de països europeus diferents.

El dimarts 24 de novembre de 2020 ha tingut lloc, una reunió virtual entre 14 persones representants de les universitats Aalto University (Finlandia), INP Grenoble (França), TU Darmstadt (Alemanya), Politecnico di Torino (Itàlia), i la Universitat Politècnica de Catalunya, totes elles membres del consorci UNITE! dins d’una iniciativa vinculada a la Indústria 4.0.

Aquesta reunió és la primera d’una sèrie de reunions encaminades a trobar el millor disseny i marc de definició per posar en funcionament una veritable títol conjunt (joint degree) en el qual l’estudiantat pogués obtenir un títol únic expedit per les universitats participants (en lloc de, per exemple, dos títols expedits un per cada universitat) fent així possible el veritable paradigma de la universitat europea. Aquesta acció s’emmarca dins un projecte específic anomenat “Pack Ambition International” i està liderat per la prof. G. Alpan de Grenoble.

Per part de la UPC hi han assistit el vicerector de relacions internacionals (prof. Juan Jesús Pérez), el sotsdirector de Política Internacional (prof. Lucas Van Wunnik), i el director-coordinador del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (prof. Joaquim Minguella).

https://www.unite-university.eu/

Leave a Reply