Skip to main content

Sessió d’aterratge virtual a la facultat d’economia i empresa de la UPF per a les persones participants al grau impulsat per la Fundació BEST.

El dilluns 15 de febrer a la tarda i vespre ha tingut lloc la sessió de “Benvinguda al Campus de la Ciutadella”, adreçada a l’estudiantat, professorat i persones delegades d’empreses i altres entitats vinculades al projecte, que d’aquesta manera incorpora la segona promoció d’estudiants.

A diferència de les ocasions anteriors, la benvinguda s’ha dut a terme en mode virtual que ha tingut dues parts diferenciades.

En la part inicial de l’acte, els i les estudiants han pogut conèixer a les persones claus dels estudis a la facultat: El degà (prof. Walter García-Fontes), el coordinador dels estudis a la UPF (prof. Fabrizio Germano) i la cap de secretaria de docència (Sra. Mònica Echevarría). En aquesta primera part, més organitzativa, s’han donat instruccions sobre el funcionament i sobre altres aspectes, com ara, com recollir les carpetes i targetes que acrediten la condició d’estudiantat de la UPF.

La segona part de l’acte ha comptat amb una conferència virtual introduïda pel degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF (Sr. Walter García Fontes), que ha comptat amb la participació de la directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (Sra. Neus Cónsul) i el president de la Fundació BEST (Sr. Joaquim Coello).

El parlament plenari (conferència) ha estat a càrrec de la Sra. Eva Blanco, Public Affairs Manager d’HP i vocal de la Fundació BEST, que ha tractat sobre la col·laboració entre empresa i universitat per a una formació orientada a les necessitats del futur, amb clares referències a activitats de tipus STEAM per a dones i nenes.

La cloenda l’han realitzada el rector de la UPC (Sr. Francesc Torres) i el rector de la UPF (Sr. Jaume Casals). En acabar l’acte, s’ha realitzat una foto de família amb la graella virtual.

Leave a Reply