Skip to main content

Tret de sortida en format virtual de la tercera edició de la competició basada en reptes d’empresa proposats per empreses de la Fundació BEST.

La competició “Enterprise Challenges”, promoguda per la fundació BEST i en la que participen estudiants del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica ha començat en virtual aquest 2021 amb l’esperança que poc a poc algunes activitats i visites es puguin desenvolupar de forma presencial.

La sessió de Kick-off d’aquest matí ha servit per exposar el funcionament de la competició i la distribució entre grups i reptes de les empreses. Igual que a les edicions anteriors, les empreses participants proposen una sèrie de problemàtiques (tant tecnològiques com de gestió) i les persones participants (estudiants), organitzades en equips de 3-4 persones, han de proposar un “prototip mínim viable” en forma d’aplicació per a mòbil que sigui capaç de donar-hi resposta.

En aquesta nova edició, s’ha incrementat el nombre d’equips participants arribant a un total de 16, en els quals hi participen un total de 63 alumnes tant de primer com de segon curs del grau. El període de realització s’ha ampliat uns dies més, de manera que les persones participants disposaran de gairebé 6 setmanes de temps entre el Kick-off i el dia de la presentació final.

En aquesta tercera edició, repetiran les empreses DOGA, COMEXI, CELLNEX, HP Applus+, Nestlé, Noel i Suez i s’hi incorporaran com a proveïdores de reptes les entitats FemCat i CIMUPC.

Des del punt de vista d’entitats col·laboradores, l’empresa Mur&Partners realitzarà un taller de soft skills sobre “Eines per a la comunicació i treball en línia” i el CIMUPC esponsoritzarà de nou un premi consistent en la possibilitat de realitzar un curs d’especialització CAD de manera gratuïta per a les persones membres de l’equip guanyador i també un descompte del 50% per a les persones membres dels equips que finalitzin en segona i tercera posició.

Com a complement de la sessió de Kick-off, el dimecres 17 de febrer està planificada una virtual jam session orientada a la programació d’aplicacions en entorns .html a càrrec del Prof. Lluís Solano, del departament de Ciències de la Computació de la Universitat Politècnica de Catalunya. La data de presentació pública de resultats davant d’un panell d’avaluació composat per persones designades per les empreses i universitats està prevista per al matí del dimecres 24 de març. En acabar, després de la deliberació del panell d’avaluació, es realitzarà una cerimònia d’entrega de premis als millors equips

Leave a Reply