Skip to main content

Es difonen en obert els enregistraments de 3 de les sessions informatives en el marc de les jornades de portes obertes per al grau de tecnologies industrials i anàlisi econòmica.

Donades les restriccions d’aforament i de mobilitat, i de les dificultats per reunir grans grups de persones en espais tancats, aquest any s’ha optat finalment per realitzar totes les sessions d’informació de manera virtual.

De cara a fer la informació el més accessible possible, ens enregistraments de tres de les sessions realitzades estan disponibles en obert diferents canals.

Jornades de portes obertes ETSEIB:

Jornada de portes obertes de la Facultat d’Economia i Empresa:

Tot i que les sessions informatives no es van poder dur a terme de manera presencial, tant la Facultat d’Economia i Empresa com l’ETSEIB recorden que les instal·lacions estan obertes i que per tan es poden visitar per poder saber-ne més. De cara a l’any vinent es preveu tornar al format presencial, o bé híbrid amb assistència a cadascun dels centres docents.

Leave a Reply