Skip to main content

Segons acord de patronat de la fundació, la convocatòria 2021 està dotada amb un import de 60.000€

El Patronat de la Fundació Privada Barcelona Education in Science and Technology (BEST), reunit per mitjans electrònics el dimarts 27 d’abril de 2021, va decidir aprovar la convocatòria 2021 del seu Programa de beques i ajuts a l’estudi amb una dotació de 60.000€ per al proper curs.

Els terminis d’obertura i tancament de sol·licituds de la convocatòria d’enguany seran similars als que hi havia hagut abans de l’emergència sanitària, com sempre coincidint amb el calendari del procés de preinscripció universitària a Catalunya, que aquest any es normalitza respecte a l’any anterior.

D’aquesta manera, en data 25 de maig s’obre el període de presentació de sol·licituds de tipus (a) i (b) (ajuts a l’estudi i beques de mobilitat), i la data de tancament queda prevista per al dijous 1 de juliol de 2021. Aquest calendari podria estar subjecte a canvis (per exemple, extensions del límit de tancament) si hi hagués alguna modificació del calendari de preinscripció fixat per la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la planificació de la convocatòria és que es pugui resoldre en el moment en que els i les estudiants de nou accés hagin de realitzar el tràmit d’assignació definitiva dels estudis i, d’aquesta manera, puguin fer la matrícula sabent el resultat dels ajuts.

La finalitat del programa de beques de la fundació BEST és proveir els recursos suficients a estudiantes i estudiants d’alt nivell acadèmic per tal de poder cobrir despeses derivades de la realització dels seus estudis, d’acord amb les seves necessitats personals.

Més informació a: https://fbest.org/beques/

Leave a Reply