Skip to main content

Comencen les classes a l’ETSEIB-UPC 202 alumnes que cursen aquests estudis l’any que s’arriba al desplegament del quart any dels estudis.

El dimecres 8 de setembre de 2021 ha tingut lloc l’acollida de nous estudiants, aquest cop en format presencial i amb totes les mesures de seguretat davant l’emergència de la Covid-19, com a primer pas per a l’inici de les classes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica.

L’inici de curs està marcat encara per una impartició híbrida de la docència, que combina classes presencials amb classes a distància; tot assegurant que totes les persones participants puguin rebre la formació tant si es poden desplaçar presencialment com si han de restar als seus llocs de residència. Està previst però, que tan aviat es rebaixin els requisits d’aforament màxim en els espais de la universitat es pugui tornar a ensenyaments plenament presencials. També es preveu realitzar presencialment la majoria d’actes d’avaluació principals (avaluacions parcials i finals).

L’inici de classes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica a l’ETSEIB-UPC serà el proper dilluns 13 de setembre mentre que a la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF (que funciona amb organització trimestral), serà el dilluns 27. L’últim examen de reavaluació del curs està previst que tingui lloc el divendres 15 de juliol de 2022.

Leave a Reply