Skip to main content

El director/coordinador dels estudis de grau en imparteix una conferència convidada al Congrés Internacional CIIISOL organitzat a Medellín, Colòmbia.

El Congres Internacional d’Enginyeria amb Impacte Social (CIIISOL) organitzat per la Universidad Cooperativa de Colombia a la ciutat de Medellín, és un esdeveniment de rellevància per visibilitzar els processos de recerca i innovació en enginyeria, i en un espai de congregació i intercanvi acadèmic, orientació a evidenciar l’impacte d’aquests desenvolupaments a les comunitats i en la societat en general.

L’edició d’aquest any, que es consolida en la seva segona edició, s’ha dut a terme de forma virtual els dies 16 i 17 de setembre. L’eix principal del CIIISOL 2021 ha sigut la transició cap a la indústria 4.0, en la qual resulta de la gran rellevància la vinculació dels mons acadèmics i industrial amb les entitats públiques.

La conferència convidada impartida pel prof. Minguella va portar per nom “Procesado mediante Fabricación Aditiva en aplicaciones de salud y con impacto social“, va ser retransmesa en directe per YouTube i es pot recuperar a:

https://youtu.be/tZu2lKvO42Y?t=8227

El professor Joaquim Minguella Canela és professor Serra-Húnter al departament d’Enginyeria Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya i actúa com a director-coordinador dels estudis de grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica (UPC-UPF).

Més informació sobre el congrés a:

https://ciiisol.com/2021/index.php

Leave a Reply