Skip to main content

Sessió plenària en format híbrid (presencial i en-línia) de 5 universitats per la definició de títols conjunts en l’àmbit de l’enginyeria i la indústria 4.0.

El dimarts 12 d’octubre de 2021 ha tingut lloc una nova reunió en format híbrid entre 14 persones representants de les universitats Aalto University (Finlandia), INP Grenoble (França), TU Darmstadt (Alemanya), Politecnico di Torino (Itàlia), i la Universitat Politècnica de Catalunya, totes elles membres del consorci UNITE! dins d’una iniciativa vinculada a la Indústria 4.0.

Aquesta reunió en format plenària ha tingut lloc en horari de dia sencer i arriba després de varies reunions encaminades a trobar el millor disseny i marc de definició per posar en funcionament una veritable títol conjunt (joint degree) en el qual l’estudiantat pogués obtenir un títol únic expedit per les universitats participants (en lloc de, per exemple, dos títols expedits un per cada universitat) fent així possible el veritable paradigma de la universitat europea. Aquesta acció s’emmarca dins un projecte específic anomenat “Pack Ambition International” i està liderat per la prof. G. Alpan de Grenoble.

Per part de la UPC hi ha assistit i el director-coordinador del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (prof. Joaquim Minguella) que hi ha contribuït amb les propostes preparades amb el delegat del rector de la UPC per a Unite! (prof. Juan Jesús Pérez) i el sotsdirector de Política Internacional de l’ETSEIB (prof. Lucas Van Wunnik).

Més informació a:https://www.unite-university.eu/

Leave a Reply