Skip to main content

Després d’un any marcat per l’emergència sanitària, es reprèn el format habitual de la lliçó d’economia amb “Gender Inequality in the Labor Market”.

La tradicional Lliçó d’economia ha tornat a la Facultat d’Economia i empresa de la UPF tot fent possible rebre la sessió “Gender Inequality in the Labor Market” impartida per la professora Marianne Bertrand que va haver de ser posposada l’any passat davant l’evolució de l’emergència sanitària.

La professora M. Bertrand és la Chris P. Dialynas Professor of Economics a la University of Chicago – Booth School of Business. És Research Fellow a la National Bureau of Economic Research, el Center for Economic Policy Research, i al Institute for the Study of Labor. Pel que fa als seus camps d’especialització la Professora Bertrand és una micro-economista aplicada amb una recerca que cobreix les àrees de l’economia del treball, les finances corporatives i l’economia del desenvolupament. Ha publicat numerosos articles al en revistes de prestigi, incloent el Quarterly Journal of Economics, el Journal of Political Economy, l’American Economic Review, i el Journal of Finance. de la Chicago Booth School of Business.

Més informació a:

https://www.upf.edu/web/econ/llico-d-economia

https://faculty.chicagobooth.edu/marianne-bertrand

Leave a Reply