Skip to main content

Te lloc una nova sessió transformacional tornant al format presencial a l’auditori del Design Hub Barcelona.

Un cop ja comencen a relaxar-se les mesures de protecció davant l’emergència sanitària, s’ha pogut tornar a programar una nova sessió de transformació a l’auditori del Design Hub Barcelona de la plaça de les Glòries (DHUB).

En aquesta ocasió, l’acte ha estat moderat per la directora general de FemCAT (Sra. Teresa Navarro) i ha comptat amb una sessió plenària impartida pel CFO d’Applus+ IDIADA (Sr. Joan Amigó) i la ja tradicional conversa del director dels estudis de grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica (Sr. Joaquim Minguella) amb dos alumnes del grau (Laia Busquets i Héctor Pont).

Durant l’acte també han intervingut els vicerectors de la UPC i la UPF (prof. Imma Ribas i prof Sergi Torner) i n’ha fet la cloenda el president de la Fundació BEST (Sr. Joaquim Coello).

La vesprada ha acabat donant lloc a una fotografia de família i a una estona de networking amb refrigeri i begudes a la balconada del DHUB.

Leave a Reply